Året der gik – alle nyhederne!

Igen i år har vi i Datalogisk lanceret nye spændende funktioner og programmer til planteavlere både inden og uden for Danmarks grænser. Vi har også indgået nye samarbejder, så hverdagen bliver endnu lettere for vores brugere. Her kan du læse om nogle af højdepunkterne i Danmark:

  • November: Du sparer tid og ressourcer, når du bruger den nye Klynge-funktion i Næsgaard MARK. Du kan planlægge og registrere behandling på afgrødeniveau, hvilket betyder én arbejdsgang og nemmere registrering. Gruppér forskellige marker under ét Klynge-nr. uafhængig af forfrugtsmark, analysetal, afgrøde, gødningsnormer og bedrifter.

  • September: Datalogisk indgik aftale med danske Geoteam, som forhandler Trimble præcisionsudstyr til landbruget. Det betyder, at der nu er direkte forbindelse mellem dit Næsgaard MARKKORT og din Trimble skærm i traktoren. Du kan også installere din Næsgaard MOBILE app direkte på Trimble skærmen.

  • August: LandboUngdom lancerede en ny præsentationsfilm, og vi var glade for at kunne bidrage til finansiering og således være medsponsor. Filmen sætter fokus på fællesskab.

  • Juli: Op til dette års høst lancerede vi en sporingsfunktion ’Find din kornvogn’ i Næsgaard MOBILE app’en. Via mobiltelefonens GPS opnås viden om, hvor et pågældende køretøj befinder sig i marken eller i øvrigt. Med denne funktion bliver arbejdet i marken samt samarbejdet mellem kolleger optimeret.

  • Maj: Med en ny funktion i Næsgaard MARK er det nu lettere at holde styr på sit lager. Således kan du hente dine DLG-følgesedler direkte ind i programmet, og samtidig bliver dit lager automatisk opdateret.

  • April: Næsgaard brugere fik adgang til programmet Atfarm, som består af adgang til satellitfotos, N-sensor analyse og beregning samt udarbejdelse af tildelingskort til gødningssprederen.

  • Marts: Startskuddet lød til en ny erfagruppe om præcisionslandbrug. I dette forum tager Datalogisk udgangspunkt i, hvordan præcisionslandbrug kan indføres på bedriften, uden at der skal foretages en stor investering i nye maskiner. Som det første blev deltagerne introduceret til at arbejde med tildelingskort til sprøjten i Næsgaard MARKKORT.

Vi ser frem til et ligeså fyldt år 2020 og ønsker alle en rigtigt glædelig jul samt et lykkebringende nytår!