februar 24, 2016

Hent program

Her kan du hente og installere Næsgaard programmerne, og læse om nyheder og ændringer i de seneste opdateringer.

Før installation

Hvis du allerede har Næsgaard MARK/TID og/eller Næsgaard MARKKORT installeret på din PC, så sørg for at programmerne IKKE er startet op, når du starter installationen.
 

Når programmet er installeret, hentes de seneste rettelser som en miniopdatering. Se nyhederne her

Apple computer

Næsgaard MARK, Næsgaard MARKKORT og Næsgaard TID kan køre på Apple/Mac computer. Dette kræver dog at du bruger programmet Parallels og har en  licens til Windows styresystem. Vær opmærksom på at de nye Mac pc'ere med ARM processor kræver Windows 11 licens, da ARM processor ikke kører på ældre versioner af Windows.

Parallels er et program der gør det muligt at køre Windows programmer på Apple/Mac. Klik her for at se hvordan du kommer i gang med Paralles 

Næsgaard MOBILE kan bruges på alle Apple produkter.

Gamle versioner af Windows

Næsgaard MARK, Næsgaard MARKKORT og Næsgaard TID understøttes alene fra Windows 10. Løbet er kørt for Windows 7, der officielt blev lagt i graven i 2020. Der kommer ikke flere opdateringer til systemet, heller ikke sikkerhedsopdateringer. Windows 8.1 lever på lånt tid og lægges i graven i 2023. Problemet er at ikke alle opdateringer bliver udfærdiget hertil, så det er tid til at opgradere til Windows 10 eller købe en ny PC (anbefales).

Selvom tilbuddet om gratis opgradering til Windows 10 er udløbet for længst findes der faktisk stadig en mulighed for at gøre brug af det. Opgradering er på eget ansvar og supporteres ikke, men du kan læse mere herom på:

Du-kan-stadig-opgradere-til-windows-10-gratis.

Licensbetingelser

Når du tager programmet i anvendelse accepterer du Datalogisk brugsrets- og serviceabonnements betingelser. Dem kan du læse ved at klikke her.

Copyright

Programmet er beskyttet efter loven om ophavsret. Ved første installation af programmet, skal du indtaste den kode, som du har fået udleveret af Datalogisk A/S.