august 24, 2016

Arbejdssedler

Vil du være sikker på at have 100% styr på samtlige opgaver på bedriften? Og have den mest effektive arbejdsgang?

Så skal du bruge modulet Arbejdssedler til både på PC og mobiltelefon/tablet. Med Arbejdssedler har du et godt styringsværktøj, der sikrer, at du altid har overblik over arbejdsopgaverne i marken og på din egen ejendom eller på ejendomme, der drives i fællesskab. Du får en sikkerhed for at alle opgaver udføres og udføres korrekt. Når det gælder markarbejdet, kan Arbejdssedler oprettes efter marker eller afgrøder.

Bruger du Næsgaard MOBILE kan du både registrere og hente opgaverne frem på mobiltelefon/tablet. Dvs. du kan oprette eller tjekke en opgave, hvor end du befinder dig på bedriften, også i marken. Er du i tvivl om noget, kan du altid få en status på hvornår, hvordan og af hvem en opgave løses.

Når landmand/driftsleder og øvrige medarbejdere bruger Næsgaard MOBILE app’en har alle adgang til arbejdssedlerne på mobilen. Det er enkelt at registrere, når en arbejdsopgave er udført samt følge med i arbejdsgangene. Skal der sættes en ny opgave i gang fra arbejdssedlen, er det blot at sende en sms til en medarbejder og bede ham om lave et bestemt jobnummer. Jobbet kan være defineret ved hvilken sprøjteblanding/vandmængde der skal bruges, hvilken dyse der skal på osv. Dvs. medarbejderen er aldrig i tvivl om udførelsen.

Læs mere om Næsgaard MOBILE

VIA ARBEJDSSEDDELMODULET ER DET MULIGT AT:

  • Planlægge arbejdsgange på bedriften
  • Have fuldt overblik og sikkerhed for at ALLE opgaver udføres
  • Registrere og tjekke arbejdsopgaver på mobilen
  • Kvittere for udført arbejde på mobilen
  • Hurtigt afgrænse markens data så kun de planlagte behandlinger fra arbejdssedlen vises
  • Se hvilke arbejdssedler, der er henholdsvis planlagt, udskrevet og udført
  • Få overblik over, hvor langt du er nået med arbejdet.

Læs mere her om hvordan du kommer i gang med Arbejdssedler

MODULER I PROGRAMPAKKEN TIL NÆSGAARD MARK: