Effektiv høst med Næsgaard – viden, overblik og reelle tal!

Er du til en effektiv høst baseret på viden, overblik og reelle tal?

Bruger du Næsgaard markstyring til at få høsten i hus, så kan du være sikker på at have overblik, status, og dokumentation hele vejen igennem. Både under og efter høsten. Det opfølgende og videre arbejde vil være lige til at gå til, og alt er samlet ét sted. Så bliver det ikke nemmere!

Tre nyttige høstfunktioner til dig:

  • Se udbyttekort i Næsgaard MARKKORT

  • Hvor er mine kolleger? Del din position

  • Se afgrødelager og -status på mobilen

Bedre anvendelse af udbyttedata med Næsgaard MARKKORT

Kører du med en CLAAS mejetærsker, kan du fra Næsgaard MARKKORT downloade mejetærskerens udbyttedata og gemme dem direkte i kortprogrammet. Det sparer flere arbejdsgange. Det er også nemmere og mere tidsbesparende, når markdata ligger i ét og samme program – også når høsten skal evalueres, og nye afgrøder og behandlinger skal planlægges.

Læs mere

Hvor er mine kolleger i marken? Brug Næsgaard MOBILE

Under høstenhar du ofte flere kolleger end ellers, og viden om hvor de befinder sig i marken kan forbedre og optimere samarbejdet – og i sidste ende høsten. Du kan få viden om dine kollegers position samt dele din egen med ’Hvor er min kornvogn’ i Næsgaard MOBILE. Der er tale om en sporingsfunktion, som via mobiltelefonens GPS viser, hvor i marken du befinder dig.

Læs mere

Få fuldt overblik over afgrøder og mængde med Næsgaard MARK

Hvad, hvor og hvor meget er der høstet på et givent tidspunkt? Og hvad ligger på lager? Med Næsgaard MOBILE og Afgrødelager funktionen kan du og dine kolleger løbende under hele høsten registrere og dokumentere afgrøderne direkte på mobilen. Der er ikke tal eller afgrøder, der bliver glemt, og det er slut med ubrugelige skøn. Du får løbende overblik og helt styr på beholdningen.

Læs mere