marts 4, 2016

Næsgaard MARKKORT

SPECIELT TIL LANDBRUGSFORMÅL

Næsgaard MARKKORT er udviklet specielt til landbrugsformål og er optimeret til at arbejde med højopløselige Ortofoto.

Programmet har været på markedet i mere end 15 år, og er i dag det mest udbredte kortprogram blandt landmænd og landbrugsrådgivere. Programmet arbejder integreret med Næsgaard MARK og andre programmer på markedet og kan tilpasses brugeren.

MED NÆSGAARD MARKKORT KAN DU: 

KORTPROGRAMMET FINDES I TRE VERSIONER:

MARKKORT PLUS henvender sig til landbrug, som primært ønsker at få arealerne opmålt nøjagtigt via luftfoto. Det indeholder en lang række værktøjer, som hjælper dig med at dele og samle arealer

MARKKORT OPTI er en udbygning af PLUS-versionen. I programmet har du mulighed for selv at definere tekstopsætninger. Du kan udskrive flere kortområder på samme side samt importere og eksportere kortdata i forskellige filformater. Arbejde med analysekort, Modelberegninger og Tildelingskort.

MARKKORT ADVICER  er rådgiverversionen af Næsgaard MARKKORT. Programmet indeholder alle faciliteterne for at anvende opsætninger af tekster, farver og udskrifter på tværs af kunder. Programmet indeholder et adresseregister, så man let kan finde frem til et bestemt område på f.eks. et luftfoto.

NÆSGAARD OPTIMIZER MODUL SIKRER OPTIMALE KØRESPOR

Næsgaard OPTIMIZER kan anvendes i marken og hjemme på kontoret til optimal beregning af kørslen i marken. Det vil sige, der foretages færrest vendinger og køres i de mest hensigtsmæssige retninger. Som bruger skal man blot angive redskabsbrede og antal foragre.

Modulet bruges sammen med Næsgaard MARKKORT eller Næsgaard MOBILE og giver mulighed for besparelse af både arbejdstid og omkostninger ved markarbejdet.

Se vejledning