Der er frit lejde! Tilbud hele uge 3

Programmer, moduler og ubegrænset support

Bestiller du Næsgaard programmer eller moduler i hele uge 3, dvsfra mandag den 17. og søndag den 23. januar 2022 kan du spare opstartsgebyret! Du betaler kun det årlige abonnement og sparer således adskillige tusinde kroner. Med i prisen er fuld support før, under og efter programmerne er installeret – du kan altid ringe eller skrive til os, support teamet sidder klar.

Så kom ud af busken der er frit lejde i hele uge 3!

Er dit markstyringsprogram tidssvarende?

Svarer dit program til dine behov? Kunne du ønske dig yderligere optimering af tid, mere effektivitet i marken og bedre værktøjer til at få løst din dokumentation hurtig og enkelt?

Så er det på tide at få set på hvilke nye muligheder, der foreligger!

Næsgaard hjælper dig!

Bruger du allerede programmer som f.eks. Næsgaard MARK eller MOBILE så prøv et tillægsmodul som Arbejdssedler eller Lagerstyring – det vil i den grad optimere dit arbejde både i og uden for marken.

Hvorfor ikke registrere tid og omkostninger i Næsgaard TID programmet, så får du et 100 procents billede af, hvordan du bruger dine ressourcer og kan optimere herefter. Bruger du endnu ikke Næsgaard markstyringsprogrammer, så er det bare med at komme i gang og benytte dig af et godt tilbud.

Se vores film om, hvordan landmænd bruger Næsgaard TIDArbejdssedler og Lagerstyring og hvilke fordele de har. Læs mere om programmer og priser her.

Vil du vide mere om kampagnen, så kontakt Per Andersen, tlf. 7020 3311, per.andersen@datalogisk.dk