Gode Agromek tilbud hele uge 48

Modulet Næsgaard SOIL (jordprøver på mobilen) er tildelt en Agromek STAR, og det vil vi gerne fejre! Derfor fås Næsgaard programmerne til gode priser under hele uge 48 – fra mandag den 28. november til og med søndag den 4. december.

Vi stryger nemlig oprettelsesgebyret på programmer og moduler*. Du betaler kun for den årlige service, og der er adskillige tusinde kroner at spare!

Med i prisen er fuld support før, under og efter programmerne er installeret – du kan altid ringe eller skrive til os, support teamet sidder klar.

Næsgaard hjælper dig!

Bruger du allerede programmer som f.eks. Næsgaard MARK eller MOBILE så prøv et tillægsmodul som Arbejdssedler eller Lagerstyring – det vil i den grad optimere dit arbejde både i og uden for marken.

Hvorfor ikke registrere tid og omkostninger i Næsgaard TID programmet, så får du et 100 procents billede af, hvordan du bruger dine ressourcer og kan optimere herefter. Bruger du endnu ikke Næsgaard markstyringsprogrammer, så er det bare med at komme i gang og benytte dig af et godt tilbud.

Se film om Næsgaard TID, Arbejdssedler og Lagerstyring her og hør om fordelene fra flere planteavlere.

Kom hen på vores Agromek stand D3356 eller kontakt os på tlf. 7020 3311, e-mail mail@datalogisk.dk