Agromek STAR til Næsgaard SOIL

Næsgaard MOBILE er app’en som, som Datalogisk tilbyder, og som hele tiden udvikles og tilføres nye smarte og tidsbesparende løsninger. Én af de løsninger, som er kommet til i år, er modulet Næsgaard SOIL. Programmet lanceres ifm. Agromek og har vundet en Agromek STAR for nyhedsværdi og innovation.

Næsgaard SOIL er en hjælp, når der skal udtages jordprøver i marken. På mobiltelefonen og via GPS’en kan du logge og dokumentere, hvor i marken prøverne udtages. Samtidig kan du udarbejde en bestillingsfil med de prøver du ønsker at få foretaget og sende den direkte til laboratoriet via programmet Næsgaard MARKKORT. På den måde er prøver, analyser og dokumentation samlet ét sted.

Resultaterne af analyserne sendes tilbage til Næsgaard MARKKORT, hvor beregninger kan laves og med MOBILE app’en kan de efterfølgende ses på mobiltelefonen.

Med det nye modul er det helt sikkert nemmere for landmanden selv at udtage og registrere de nødvendige jordprøver. Mobiltelefonen er lige ved hånden og dvs. at data altid er online og tilgængelig. Derudover er der kortere proces fra udtagning til bestilling af analyser.

Smart og enkelt for både landmand og konsulent.

Agromek 2022 – VIND BILLETTER!

Næsgaard SOIL er bare én af de nyheder, vi præsenterer på Agromek senere på måneden i Herning. Vi har også udviklet et integrationsmodul til John Deere, så det bliver nemt at sende en arbejdsseddel med f.eks. sprøjtebehandlinger eller gødningstildeling direkte ud til computeren i en John Deere traktor.
Kom og hør mere på stand D3356.

Deltag i lodtrækningen om gratis indgangsbilletter til Agromek!

Tilmeld dig vores Datalogisk nyhedsbrev, som månedligt giver dig tips og triks til at optimere din bedrift med Næsgaard programmerne. Så er du med i lodtrækningen om gratis indgangsbilletter til nordeuropas største landbrugsmesse.

Tilmeld dig her