De nyeste Næsgaard løsninger udviklet specielt til dig – årets højdepunkter

2020 er ingen undtagelse; vi har udviklet nye løsninger og indgået samarbejder, så du er godt rustet til dagens og fremtidens arbejde på din planteavlsbedrift. Her er årets højdepunkter:

Præcisionsgødskning – på den nemme måde!

Tilbage i februar lancerede vi i samarbejde med Yara Atfarm app’en – godt beslutningsværktøj til at komme i gang med præcisionsgødskning. Du kan lave en optimeret, gradueret kvælstoftildeling baseret på satellitfotos og den unikke Yara N-sensor analyse og beregning. Dvs. du kan præcisionsgødske med brug af N-sensor teknologi baseret på mere end 15 års erfaring.

Læs mere om Atfarm og opret en mark gratis

Få indblik i tre landmænds brug af Næsgaard

I sommers fik vi en god snak med tre landmænd omkring brugen af deres Næsgaard programmer. Det er der kommet tre korte informative film ud af. Vi har således snakket med landmand Mathias Mørup om Næsgaard TID, med driftsleder Jacob Rasmussen om Lagerstyring samt landmand Henrik Hjorth om hans brug af Arbejdssedler. Mathias Mørup fortæller bl.a. Næsgaard TID giver et 100 procents billede af, hvordan vi bruger vores ressourcer.’

Se de tre film her og hør mere om deres erfaringer

Nye funktioner gør det nemmere at være økolog

Med de nye funktioner i Næsgaard MARK er det nemmere at være økolog. Du får nemlig større overblik over den økonomisk produktion samt nødvendige nøgletal, udskrifter og dokumentation til myndigheder. Der er hjælp til regelsættet omkring økologisk jordbrug samt tjekliste så tingene bliver gjort.

Læs mere om hvordan funktionerne hjælper dig

Registrer på afgrøder i Næsgaard MOBILE og spar tid!

Du kan nu registrere på afgrødeniveau i Næsgaard MOBILE. Det betyder kort sagt, at du ved at oprette en behandling på f.eks. afgrøden vinterhvede kan oprette en behandling på alle marker med vinterhvede på én gang. Det vil give dig et bedre overblik samt spare dig for tid! Funktionen til at vælge hvordan du ønsker at registrere ligger på forsiden af Næsgaard MOBILE. Du kan vælge følgende metoder: Marker, Afgrøde, Afgrøde/sort og Klynger.

Du er altid sikret et opdateret Næsgaard program

Foruden at udvikle nye løsninger arbejder vi hele året på opdateringer i de eksisterende programmer: Næsgaard MARK, KORT, TID og MOBILE. Herunder nye funktioner, som gør brugerfladen nemmere, opdatering af normer fra myndigheder samt tekniske opdateringer så dit program altid fungerer og kører optimalt. Det er lige så vigtigt for os som det at udvikle nye og banebrydende løsninger – fundamentet skal være i orden.