Arbejdssedlen i fokus – undgå fejl i marken!

Med modulet Arbejdssedler har du et godt styringsværktøj, der sikrer, at du/I altid har overblik over opgaver og behandlinger. Det betyder præcis udførelse og ingen behandlinger etc. glemmes. Har du Næsgaard MOBILE kan du oprette og tjekke Arbejdssedler på mobiltelefonen.

I en presset hverdag er det vigtigt at overblikket bevares; hvor langt er du fra planlagt til udført behandling, hvem har udført opgaven osv. Personen der udfører jobbet kan opdatere status for de enkelte opgaver i Arbejdsseddel modulet på mobiltelefonen, så kan alle følge med på hver deres mobiltelefon – selvfølgelig også på PC.

Arbejdssedler og Observationer er et godt match

En Arbejdsseddel kan suppleres med information, som du har logget og registreret i Observationsmodulet på din mobiltelefon. Sådan gør du: Klik på marken i den pågældende Arbejdsseddel, og klik derefter på menuen
’Vis Observationer på kort’.

Et eksempel kunne være en kørselsvejledning fra gård til mark indkørsel, herunder Observationer om små veje, smalle broers totalvægt, angivet kørselsretning i marken eller opmærksomhedspunkter ift. overgang fra vej til mark. 

Observationsmodulet er et nyttigt værktøj til at skabe størst mulig sikkerhed i forbindelse med opgavens udførelse, hvilket optimerer arbejdet.

Arbejdssedler direkte til John Deere

Du kan også supplere Arbejdssedlen med John Deere dataudveksling – et modul som med et enkelt klik sender filen med Arbejdssedlen fra Næsgaard MARK direkte til John Deere Operations Center. Send filen ud til computeren i din John Deere traktor, og du er klar til at udføre opgaven, f.eks. sprøjtebehandlinger eller gødningstildeling – nemt og enkelt!

Overførsel af Arbejdssedler til John Deere direkte fra markprogrammet er blot et eksempel på, hvor langt vi er nået med dataudveksling mellem forskellige platforme.

Vejledning Arbejdssedler

Vejledning Observationsmodul

Vejledning John Deere dataudveksling