Ny teknologi i Serbien; Datalogisk er med

Tirsdag den 21. maj er Datalogisk en del af den danske pavillon på messen ’International Agricultural fair’ i byen Novi Sad i Serbien.

Det er den største landbrugsmesse i Sydøsteuropa, og der er forventning om rundt regnet 120.000 besøgende. Det er en rigtig god mulighed for vise unikke danske løsninger og produkter samt at afsøge markedet.

Under temaet ’Innovativ teknologi’ vil danske virksomheder vise, hvordan den danske fødevareklynge har udnyttet digitalisering, samarbejde og forskningsdrevet udvikling til at maksimere produktkvalitet og udbytte. Birger Hartmann, direktør i Datalogisk, præsenterer vores internationale produktportefølje bestående af markstyringsprogrammerne Agrinavia FIELD, Agrinavia MAP og Agrinavia MOBILE.

’Vi er glade for at være med til at sætte fokus på det danske landbrug og dets digitale løsninger’ siger Birger Hartmann og fortsætter ’vi har allerede kunder i østeuropæiske lande som Rumænien, Polen, Ukraine, Slovakiet, Letland og Litauen, som hver dag arbejder i vores programmer, så Serbien er et logisk næste skridt’.  

Højdepunktet for den danske deltagelse bliver panelet ’Danish Innovative Technologies – Together Towards the Solutions of Tomorrow’, hvor virksomhedsrepræsentanter og eksperter vil diskutere de nyeste danske landbrugsløsninger. Der er også mulighed for diskussion og networking med henblik på samarbejder.

Læs mere her