Tjek hurtigt dine dræn med Næsgaard MOBILE!

Der er ingen grund til at bruge tid på at lede efter dine dræn, når de skal tjekkes. Bruger du Næsgaard MOBILE og GPS Observationsmodul, så ved du præcist, hvor de ligger i marken.   

Ved hjælp af din mobiltelefons indbyggede GPS kan du nemt på et kort i mobilen registrere hhv. logge placeringen af dræn og brønde i marken samt registrere præcis, hvilken mark du befinder dig på. Dvs. du har en nøjagtig kortlægning, som du kan vende tilbage til, når drænene skal kigges efter. Du har ydermere overblikket direkte på din mobiltelefon, som du kan tage med i marken.

Det sparer dig for tid og ærgrelser.

Øvrige observationer med Næsgaard MOBILE

Samtidig kan du, når du er i marken og f.eks. finder en stor sten logge placeringen på telefonen med et enkelt tryk for senere nemt og uden problemer vende tilbage og finde/afhente stenen.

Det kunne også være et område, hvor der er problemer med f.eks. tidsler. Der vil så senere, og i princippet år efter år, være mulighed for at kunne minimere forbruget af planteværnsmidler ved kun at behandle det loggede område af marken og tilmed på det måske mest optimale tidspunkt, inden tidslerne kan ses i afgrøden.

Du kan altid knytte en kommentar og/eller foto til din observation. En observation kan registreres som et punkt eller som en linje (dræn). Du ser tydeligt, hvad det er for en observation ud fra symboler på kortet.