Nyt webinar om optimering af gødskning!

Nåede du ikke at deltage i forrige afholdte webinar om optimeret gødskning med Atfarm? Så deltag torsdag den 30. april kl. 10.00 – 11.00, hvor vi gentager succesen fra marts.

Gem webinaret i din kalender

Datalogisk og Yara præsenterer og giver undervisning i brugen af Atfarm app’en – en ny online web-app som hjælper dig med at optimere kvælstoftildelingen i marken ud fra satellitfotos, biomassekort og N-sensor analyse og beregning.

Vi viser dig, hvordan app’en rent praktisk fungerer, hvad den kan gøre for dig og hvilke økonomiske fordele, der er ved en gradueret tildeling af kvælstof. F.eks. 3-7% stigning i udbytte, op til 14% besparelse af N og reducering af lejesæd.

Du får således:

  • Gennemgang af Atfarm og hvordan du kommer i gang med at graduere gødning via satellitfoto
    v/ IT-konsulent Per Andersen, Datalogisk

  • Den plantefaglige begrundelse for tildeling af gødning
    v/ chefagronom Jesper Juul Ulnitz, Yara

Det unikke ved Atfarm er Yara N-Sensor i satellitformat. Derudover er programmet en nem og enkel måde, hvorpå du kan komme i gang med præcisionsgødskning. Er du Næsgaard bruger, kan du med fordel hente dine Næsgaard MARKKORT ind i Atfarm.

Sådan deltager du i webinaret:

Deltag i webinaret ved at klikke på nedenstående link på din computer, tablet eller telefon.

https://global.gotomeeting.com/join/231220589

Det anbefales at benytte en mikrofon, der er tilsluttet direkte til din pc, hvis du ønsker at stille spørgsmål undervejs.

Yderligere vejledning her

For mere information kontakt Per Andersen, tlf.70203311,e-mail: per.andersen@datalogisk.dk.