Med Næsgaard MOBILE og Planteværnstjek er din sprøjtejournal altid helt ajour

Med Næsgaard MOBILE app’en på din telefon kan du registrere og hente oplysninger hvor end du befinder dig. Når du skal sprøjte eller gødske, er det bare at hente markplanen frem på din mobil, så er du sikker på at udføre den korrekte behandling på den pågældende mark. Du kan også korrigere behandlingerne direkte på mobilen.

Brug Planteværnstjek og vær sikker på dine behandlinger

Med funktionen Planteværnstjek kan du på mobilen ydermere lave en kontrol af, om de planlagte behandlinger er lovlige mht. kemikalier, sammensætning, mængde og afgrøder. Med Næsgaard MOBILE og Planteværnstjek er dine behandlinger således altid helt ajour.Det betyder også, at du med ved kontrolbesøg kan sende eller udskrive din sprøjtejournal direkte fra Næsgaard MOBILE til kontrollanten.

Der er således ingen problemer med at imødekomme dem skærpede regel, hvor det nu IKKE er muligt at eftersende sprøjtejournalen inden for tre dage efter kontrolbesøget.

Ved at du kan sende eller udskrive sprøjtejournalen direkte fra Næsgaard MOBILE, så undgås også, at kontrollanten skal tage billeder af din mobiltelefon, eller du skal stå og skrive en sprøjtejournal.

Brug Næsgaard MOBILE alene eller sammen med Næsgaard MARK

Næsgaard MOBILE kan bruges som et selvstændigt produkt, hvor du kan oprette din markplan og registrere alle typer af behandlinger, du foretager dig i marken. Men Næsgaard MOBILE kan også bruges som en udvidelse af Næsgaard MARK på din PC, hvorved du får hurtig og let adgang til alle dine data på din smartphone.