Overblik og effektivitet med Arbejdssedler på mobilen!

Vil du være sikker på at have 100% styr på samtlige opgaver på bedriften? Og have den mest effektive arbejdsgang?

Styringsværktøjet til dette er uden tvivl modulet Arbejdssedler til både PC og mobiltelefon. Modulet i Næsgaard MARK styring samler alle arbejdsopgaver i og uden for marken ét sted og giver dig status på hvornår, hvordan og af hvem en opgave løses. Du får en sikkerhed for at alle opgaver udføres – og på den rigtige måde. Når det gælder markarbejdet, kan Arbejdssedler oprettes efter marker eller afgrøder.

Her fortæller Henrik Hjort hvordan han bruger arbejdssedler på sin planteavlsejendom i Nordjylland, og hvilke fordele det giver ham.

Der registreres direkte på mobilen med Næsgaard MOBILE

Når landmand/driftsleder og øvrige medarbejdere bruger Næsgaard MOBILE app’en kan alle hente arbejdssedlerne frem på mobilen uanset hvor de er. Alle kan også registrere, når arbejdsopgaven er udført.

Planteavler Henrik Hjort forklarer: ’Det er jo nemt at følge med i arbejdsopgaverne, når en medarbejder er i gang med at udføre et stykke arbejde. Man kan se, at nu er den og den mark vinget af, og den er væk fra arbejdssedlerne. Så ved jeg, at den er gennemført’. Skal der sættes en ny opgave i gang, kan Henrik blot sende en sms til sin medarbejder og bede ham om lave et bestemt jobnummer. Jobbet kan være defineret ved hvilken sprøjteblanding/vandmængde der skal bruges, hvilken dyse der skal på osv. Dvs. medarbejderen er aldrig i tvivl om udførelsen.

Slut med at printe arbejdssedler

Før i tiden printede Henrik Hjort arbejdssedlerne ud, og medarbejderen kvitterede på de fysiske arbejdssedler – så fik Henrik dem tilbage og registrerede dem. I dag registrerer medarbejderne på deres telefon eller tablet. Det er langt nemmere for alle parter, og Henrik er sikker på, at registreringen bliver gjort.

Læs mere her om hvordan du kommer i gang med Arbejdssedler