Stor variation i marken? Graduér din tildeling

Hvis din vintersæd er kommet dårligt ud af vinteren, giver det ekstra god mening med gradueret tildeling. Lige fra eftersåning til gødskning og planteværn. For jo mere variation der er i afgrøden, jo større behov for at fravige en gennemsnits tildeling.

CropManager er modulet, som i det hele taget giver dig en bedre udnyttelse af dine input til afgrøden. I programmet udarbejdes tildelingskort ud fra satellitter/biomassekort, så du kan lave den optimale tildeling i marken.

En graduering af gødning forebygger f.eks. lejesæd, hvilket har stor betydning for udbyttet og økonomien. Du kan også spare på efterafgrøderne ved en gradueret tildeling, og Landbrugsstyrelsen giver rabat på efterafgrøderne, når der udføres præcisionsjordbrug.

Så nemt er det
Har du lavet din markplan i Næsgaard MARKså åbner du CropManager som et modul i markprogrammet. Herefter vælger du hvilket tildelingskort, du vil lave (udsæd, planteværn eller gødning) og på hvilken mark. Dvs. ligger f.eks. markkort og gødningsplan i Næsgaard, så er planen automatisk i CropManager, når CropManager åbnes som et modul i Næsgaard MARK.

Unikt er, at du kan lave flere marker på én gang. Derudover har du adgang til nuværende og foregående biomassekort over dine marker.

Manualer CropManager
Pris

Kampagnetilbud – skynd dig!
Bestiller du CropManager modulet i januar og februar, har du mulighed for at få Næsgaard MARKKORT med til en rigtig god pris. Du sparer nemlig oprettelsen på kortprogrammet og betaler kun årligt abonnement. Besparelsen kan være op til 8.000 kr. Tilbuddet gælder indtil d. 29.2.2024.
 
Bestil på e-mail: mail@datalogisk.dk eller telefon: 7020 3311. 

Manualer Næsgaard MARKKORT
Pris