Optimér med jordprøver på mobilen!

I Næsgaard SOIL programmet er jordprøver, analyser og dokumentation samlet ét sted! Det optimerer arbejdsprocessen og giver det helt rigtige overblik. Første skridt i processen er at logge de steder i marken, hvor der er taget jordprøver – det gør du direkte på din mobiltelefon.

Står du i marken, kan du med Næsgaard SOIL programmet på mobiltelefonen logge og dokumentere, præcist hvor du udtager jordprøverne. Det giver overblikket, og ingen steder eller prøver bliver glemt.

Når du først har logget stederne for dine jordprøver på markkortet i mobilen, kan du udarbejde en bestillingsfil med de analyser, du ønsker foretaget og sende den direkte videre til laboratoriet via Næsgaard MARKKORT. Laboratoriet sender analysereresultaterne retur til indlæsning i Næsgaard MARKKORT, hvor du kan arbejde videre med tallene.

Den bedste omsorg for dine marker

Standard jordbundsanalyse analyseres for reaktionstal, forsfortal, kalital og magnesiumtal.

Med kendskab til disse grundlæggende tal er du hjulpet godt på vej til at give dine arealer den bedste omsorg, da de afslører de største mangler. Analysen kan udvides til også at omfatte et eller flere mikronæringsstoffer.

Efteråret er et optimalt tidspunkt til prøvetagning. Det giver dig tid til at indkøbe og sprede nogle af de tungtopløselige produkter. Næsgaard SOIL kræver, at du har adgang til Observationsmodulet til mobiltelefonen, hvor du bl.a. også kan registrere brønde, sten, ukrudt og dræn direkte på din mobiltelefon.

Ønsker du at sende bestillingen af analyser til et laboratorium samt behandle data, skal du også have adgang til Næsgaard MARKKORT OPTI.

Se Næsgaard SOIL vejledning

Se Næsgaard MOBILE vejledning