Effektiv høst med Næsgaard

Optimér høstarbejdet med disse tre funktioner på mobilen:

Under høsten har du ofte flere kolleger end ellers, og viden om hvor de befinder sig i marken kan forbedre og optimere samarbejdet – og i sidste ende høsten. Du får viden om dine kollegers position samt deler din egen med ’Hvor er min kornvogn’ i Næsgaard MOBILE app. Der er tale om en sporingsfunktion, som via mobiltelefonens GPS viser, hvor i marken du befinder dig.

Hvad, hvor og hvor meget er der høstet på et givent tidspunkt? Og hvad ligger på lager? Med Næsgaard MOBILE app og Afgrødelager funktionen kan du og dine kolleger løbende under hele høsten registrere og dokumentere afgrøderne direkte på mobilen. Der er ikke tal eller afgrøder, der bliver glemt, og det er slut med ubrugelige skøn. Du får løbende overblik og helt styr på beholdningen.

Med funktionen OPTIMIZER på mobilen laver du den optimale kørsel med mejetærskeren, dvs. med færrest vendinger og de mest hensigtsmæssige retninger. Du angiver blot skærebordsbredde og antal foragre. Hent dit Næsgaard MARKKORT frem på mobilen og lav din beregning.

Husk også Næsgaard dataudveksling med CLAAS TELEMATICS software!

Så kan du downloade og gemme dine udbyttedata i Næsgaard MARKKORT sammen med dine andre markdata – og uden brug af USB nøgle. Det bliver nemmere at anvende udbyttedata til dokumentation og videre planlægning i marken.

Læs mere