Tre film på stribe – Lagerstyring

Vi har for nyligt været så heldige at besøge tre af vores kunder rundt om i landet. Det er der kommet tre flotte og informative film ud af. Vi er både i luften og på jorden, når hver enkelt landmand fortæller om netop hans brug af hhv. Næsgaard TID, Næsgaard Lagerstyring og Næsgaard Arbejdssedler.

Der gås helt ned i praktikken, og du kan høre om de fordele samt optimering af ressourcer, som vores programmer giver landmændene i deres daglige arbejde på bedriften.

Filmene er af ca. et minuts varighed og giver derfor kort og præcis information.

Det har været en fornøjelse at møde de medvirkende landmænd, som tog sig tid til at snakke med os og på venlig og åben vis fortalte om deres hverdag med et Næsgaard program. Herfra skal lyde en stor tak!

Glæd jer til at møde Jacob Rasmussen, driftsleder på Borreby Gods, som fortæller om brugen af Lagerstyringsmodulet, Mathias Mørup, landmand på St. Lundgaard ved Langå, som fortæller om hvordan han effektiviserer og har overblik med Næsgaard TID samt landmand Henrik Hjort i Bælum i Nordjylland, som finder hverdagen mere enkel og overskuelig med modulet Arbejdssedler.

Du kan allerede her møde Jacob, som i høstsæsonen bruger funktionen Afgrødelager i Næsgaard MOBILE. Det giver styr på høstdata hele perioden igennem samt let og enkelt opfølgning efter høst.

Billede fra optagelsen af filmen om Næsgaard TID