Sæt tal på din høst med Næsgaard Afgrødelager

Sæt tal på din høst!

Glem alt om papir, utydelige optegnelser og ubrugelige skøn. Datalogisk har udviklet et nyt lagerstyringsprogram til mobil og tablet, som gør det nemt og enkelt for landmanden at registrere sine afgrøder både under og efter høst. Det skaber løbende overblik og styr på beholdningen.

’Høsten er en travl tid, hvor registreringer og optegnelser hurtigt kan blive nedprioriteret og gjort med venstre hånd, derfor kan det være vanskeligt at følge op bagefter’, fortæller Birger Hartmann fra Datalogisk og fortsætter ’vi ved, der ligger et stort potentiale i at have det rette og eksakte oveblik i forhold til effektivitet, tid og ressourcer’. Derfor er vi glade for at kunne præsentere og tilbyde vores nye system, som bidrager til netop det.’

Med Næsgaard MOBILE kan landmanden indtaste og registrere afgrøder på forskellige niveauer. Når afgrøderne køres ind fra marken kan han indtaste mængde, hvilken mark de kommer fra, og hvilket lager de bliver opbevaret på, f.eks. byglager, hvedelager eller frøgræs. Disse er oprettet i systemet. Der er også mulighed for selv oprette et lager, som er særlig relevant for den enkelte bedrift, og der kan oprettes eksterne lagre, f.eks. DLG.

Med mobilen ved hånden er det på traktoren eller mejetærskeren let at registrere data ’on location’ f.eks. den eksakte mængde ved indvejningen. Derudover har landmanden via mobilen adgang til sine indtastede høstdata, hvor som helst og når som helst. Slut med papiroptegnelser, som bliver væk eller glemt.

Programmet kan bruges sammen med Næsgaard MARK eller som et separat modul. ’Lagerstyring af afgrøder’ er muligt på mobil/smartphone, tablet og online på PC. ’Vi har sørget for en nem og enkel brugerflade, som opfylder de behov, vi lige nu ser i praksis’. Programmet vil dog løbende være under videreudvikling, så vi hele tiden sørger for at levere et optimalt og tidsvarende produkt, som letter og effektiviserer det daglige arbejde på bedriften på bedste vis’, slutter Birger Hartmann.

10 fordele ved online lagerstyring af grøder på mobil og tablet:
• Effektivt overblik
• Løbende styr på beholdningen
• Adgang til data på mobil
• Oprette og hente data hvor som helst og når som helst
• Mulighed for flere brugere
• Oprette egne og eksterne lagre
• Kan bruges sammen med din Næsgaard MARK
• Nem og enkel brugerflade
• Spar tid og ressourcer
• Øget værdi hos landmanden.

Indtil den 1. oktober kan app’en hentes gratis på datalogisk.dk/afgroedelager. Du kan også downloade Næsgaard MOBILE fra Google Play og App Store.

For mere information kontakt: Birger Hartmann, Datalogisk på 7020 3311, birger.hartmann@datalogisk.dk.