Øg dit DB i de våde områder – kursus

Har du allerede været ude at så, betyder det våde vejr, at du formentlig oplever en ujævn fremspring, afgrøden bliver for ringe og for bøvlet. Du kan overveje, om du vil efterså med en salgsafgrøde eller sigte mod det højest mulige tilskud uden aktivitetskrav. Vælger du f.eks. at så blomster- eller bestøverbrak, skal du indtegne disse arealer og justere din markplan og EU-ansøgning. Så kan du få forhøjet tilskud og et bedre dækningsbidrag end med en evt. salgsafgrøde.

Få hjælp i Næsgaard MARKKORT

Vil du have det bedste ud af en skidt situation, kan Næsgaard MARKKORT og MOBILE hjælpe dig! Når du skal justere/optimere din markplan kan du med Næsgaard MOBILE og Observationsmodulet gå i marken og med din mobiltelefon logge og registrere de våde områder i de forskellige marker.

Disse Observationer tegner du over på markkortet som marker med blomster- hhv. bestøverbrak. Så har du markdata til en revideret eller ny EU-ansøgning.

Næsgaard MARKKORT er stor hjælp, når du skal indtegne delmarker, som er opstået på grund af den lavt liggende beliggenhed og vådt vejr. Du kan redigere din markplan med arealer og arbejdsbredder. Du kan også altid justere og optimere i markkortet. Se manualer Næsgaard MARKKORT

Lær at tegne i Næsgaard MARKKORT og udnyt mulighederne

Datalogisk tilbyder online kursus i korttegning til alle, som arbejder eller tænker på at arbejde med Næsgaard MARKKORT. Du er velkommen til blot at få en introduktion. Kurserne ligger i de følgende tre dage – vælg mellem:

  • Onsdag 17-04-2024 kl. 9.00 – 9.45
  • Torsdag 18-04-2024 kl. 9.00 – 9.45
  • Fredag 19-04-2024 kl. 10.00 – 10.45

Det er gratis at deltage i kurset, og du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd!

Klik her for at deltage i kursuserne. Det kræver ikke tilmelding

Det er det samme link, der skal bruges til alle kurser. Det anbefales at klikke på linket 5 minutter før kurset starter.

Klik her for at se vejledningen til hvordan du kommer i gang

For mere information eller bestilling kontakt ospå
e-mail: mail@datalogisk.dk eller telefon: 7020 3311.