Nyhed i Næsgaard TID!

Er det vigtigt for dig at vide, hvordan du og dine medarbejdere bruger tid og ressourcer? Så brug Næsgaard TID. Du får et hurtigt overblik over omkostningsniveauet på forskellige områder på bedriften. Denne viden er nøglen for dig til at gennemføre effektiviseringer eller udlicitere urentable opgaver.

Nyhed! Vi gør hele tiden dit arbejde lettere for dig. Det betyder bl.a. at du nu i Næsgaard TID kan eksportere data direkte til dit økonomistyringssystem.

Så mange muligheder har du derudover i Næsgaard TID:

 • Registrering
  Registrering af tidsforbrug foretages på mobilen af medarbejderen selv. Der er også mulighed for egenkontrol af, at de indtastede data er korrekte.

 • Lønafregning
  Med Næsgaard TID er det let for dine medarbejdere at registrere deres arbejdstid, således kan de altid se deres normaltid og overarbejde. Og når der laves løn, er det nemt at trække en rapport i Næsgaard TID med den enkelte medarbejders tidsforbrug.

 • Intern afregning
  Ved maskinsamarbejder kan du lave udskrifter, der viser, hvor meget hver enkelt part har brugt udstyret. Dermed har du også et præcist grundlag for din interne afregning.

 • Faktureringsgrundlang
  Udfører du maskinarbejde, kan du beregne din kostpris på den enkelte opgave på den enkelte kunde. Det betyder, at du løbende kan kontrollere, om dine faktureringspriser er korrekte.

 • Rapporter
  Når registreringerne er lavet i Næsgaard TID, kan du udskrive data med forskellige indgangsvinkler. Dermed kan du se det samlede time- og maskinforbrug på et bestemt sted, en aktivitet eller en kunde.

Vi vil gerne bruge tid på dig
Er du nysgering og kunne tænke dig en gennemgang af Næsgaard TID eller et af de andre Næsgaard programmer? Så book os til et uforpligtende møde, og vi kommer forbi. Det gælder både, hvis du er bruger eller ikke-bruger.

Vil du booke møde, bestille program eller har du øvrige spørgsmål så kontakt Per Andersen på tlf. 7020 3311, e-mail: per.andersen@datalogisk.dk.