‘Go Crazy’ – Der er er penge at spare!

Spar oprettelsesgebyret på samtlige Næsgaard programmer og moduler i hele uge 5 fra mandag den 30.1 – søndag den 5.2.2017

Næsgaard MARK:

En række af vores onlineprogrammer er gode klassikere og bliver foretrukket af mange landmænd, når det gælder markplanlægning, f.eks. Næsgaard MARK og Næsgaard MARKKORT. Programmerne bliver løbende opdateret og optimeret.

Nu kan du f.eks. få Næsgaard MARK (0-400 ha) for kun 1.575 kr. i årligt abonnement. Du sparer altså de 4.400 kr, som er startprisen*.

Læs mere her:

https://datalogisk.dk/produkter-2/naesgaard-mark/mark/

https://datalogisk.dk/produkter-2/naesgaard-mark/

Lagerstyringsmodul:

Det er helt centralt for os at have fingeren på pulsen og være et skridt foran, når det gælder nye tekniske onlineløsninger og -muligheder, som kan bidrage til en lettere og smidigere arbejdsgang for dig.

Med modulet lagerstyring har du nem administrering af dit køb, salg og forbrug. Hvis du vælger at købe lagerstyringsmodulet til Næsgaard MARK – eller et andet modul – vil du have adgang til programmet via PC, smartphone og tablet.

Du får lagerstyringsmodulet for 600 kr. i årligt abonnement, og du sparer 1.650 kr, som er startprisen.

Læs mere her:

https://datalogisk.dk/produkter-2/naesgaard-mark/lagerstyring-handelsvarer/

Adgang via Næsgaard MOBILE:

Når du har adgang til din lagerbeholdning på din mobil eller tablet, kan du når som helst og hvor som helst tjekke status over de indkøb og det forbrug på markerne, som er tastet ind i dit Næsgaard program. Står du på dit lager, kan du direkte på din mobil korrigere eventuelle fejl og mangler.

Læs mere her:

Kontakt:

Ved bestilling af produkt eller blot uddybende spørgsmål så kontakt os på tlf. 7020 3311 eller send en mail til per.andersen@datalogisk.dk.

* første år er prisen 1.575 kr. herefter er prisen 2.295 kr. årligt.

IT-MANAGEMENT I PLANTEAVLEN

Management er i dag en helt central del af et moderne landbrug. Uanset om du driver et større eller mindre landbrug, har pasnings- eller forpagtningsaftaler eller et maskinsamarbejde med din nabo.