Fik du set de tre Næsgaard film?

Datalogisk har lavet tre korte introduktionsfilm i serien om ’Landmænd og deres brug af Næsgaard’. Hvordan optimerer de det daglige arbejde på bedriften, og hvilke fordele opnås i det hele taget?

100 procents billede med Næsgaard TID

På St. Lundgaard ved Langå i Østjylland står Mathias Mørup i spidsen for planteavlsproduktionen på 341 hektar. Mathias bruger Næsgaard TID i sit arbejde, dvs. arbejdsopgaver og tidsforbrug registreres og sættes i system. ’Hvis jeg skal optimere på noget, så skal jeg kunne måle og veje det’ fortæller Mathias og fortsætter Næsgaard TID giver et 100 procents billede af, hvordan vi bruger vores ressourcer’. Mathias tror på, at når han har tidsregistreringer på alt, hvad der laves, så kan han 100 procent skære ind til benet og optimere planteavlen. Alle opgaver relateret til marken samt vedligehold og øvrig forfaldende arbejde på bedriften registreres i Næsgaard TID.

Se filmen her

Næsgaard Lagerstyring på Borreby Gods

På Borreby Gods ved Skælskør bruger driftsleder Jacob Rasmussen og øvrige medarbejdere modulet Lagerstyring – modul til Næsgaard MARK. Så er der nemlig helt styr på beholdningen af planteværnsmidler og handelsgødning. ’Skal der udføres en behandling i marken, så er det bare at tage mobilen frem og tjekke, hvad der står på lageret’ fortæller Jacob. Under høsten bruges ’Afgrødelager’ til hele tiden at være helt ajour med hvor meget og hvad der er høstet samt hvilke lagre afgrøderne køres hen på. Dét der virkelig optimerer arbejdet med Lagerstyringsmodulet er ifølge Jacob, at informationerne ligger på mobiltelefonen i Næsgaard MOBILE app’en. Så er det super nemt at hente data når som helst og hvor som helst.

Se filmen her

Overblik med Næsgaard Arbejdssedler

På sin planteavlsejendom i Bælum, Østhimmerland, dyrker Henrik Hjort omkring 300 hektar med hvede, kartofler og raps. Derudover driver han sin svigerindes ejendom på cirka 400 hektar, så der er nok at holde styr på. Men med arbejdssedlerne som redskab – modul til Næsgaard MARK – er der ikke noget, der overlades til tilfældighederne. Brugen af Arbejdssedler både på PC og på mobilen i marken skaber overblik, og med overblikket kommer en sikkerhed for at alle opgaver udføres OG udføres, som de skal. Alt står på arbejdssedlen, og den forholder Henrik Hjort sig 100 procent til. Det betyder langt bedre udnyttelse af både tid og ressourcer. Det handler om ’overblik, overblik OG overblik…’ siger Henrik.

Se filmen her