Agrovi og Datalogisk udvider samarbejdet

Agrovi og Datalogisk udvider samarbejdet

Datalogisk og Agrovi udvider samarbejdet om brug af software fra Datalogisk, så alle planteavlskonsulenter i Agrovi nu får adgang til og erfaring med programmet. Det indebærer, at planteavlskonsulenter hos Agrovi kan anvende programmet Næsgaard MARK hos de planteavlskunder, der måtte ønske det.

Det betyder, at de pågældende planteavlskunder kan se og anvende deres markplaner i Næsgaard MOBILE.
Samarbejdet mellem Agrovi og Datalogisk tog sin begyndelse tilbage til 2000, hvor Agrovi erhvervede sin første version af Næsgaard MARK.

En lettere hverdag for kunder og konsulenter

”Vores konsulenter vil gerne arbejde i en velfungerende løsning og samtidig kunne tilbyde vores kunder en kompetent og samtidig let tilgængelig mulighed for at tage del i løsninger og beslutninger. Det mener vi, at vi kan med især Næsgaard MOBILE, der er særdeles velegnet i marken,” fortæller Hans Henrik Fredsted, afdelingsleder hos Agrovi Planteavl.

Med aftalen skabes der også mulighed for, at dialogen mellem planteavler og konsulent i større grad bevæger sig fra den traditionelle dialog med papirlapper og printede markplaner til aktuelle og altid opdaterede registreringer, der er tilgængelige på enten mobiltelefon, tablet eller computer.

”Med den løsning vil vi altid have ajourførte data, og både konsulent og planteavler vil ikke skulle bruge unødvendig tid på at tyde små huskesedler og utydeligt noterede behandlinger. Sammen med vores kunder tager vi skridtet mod en digital løsning,” tilføjer Hans Henrik Fredsted.

Det udvidede samarbejde betyder, at Agrovi får adskillige nye brugere, som skal trænes i Næsgaard MOBILE

”Ud over at uddanne vores nye brugere, så lægger vi i vores samarbejde også vægt på, at vi får skabt et godt kendskab til, hvem vi er, og hvor der kan hentes hjælp, hvis der er udfordringer med at betjene vores systemer i forhold til registreringer eller anden indberetning,” udtaler Birger Hartmann, direktør i Datalogisk.

Let adgang til data

Samarbejdet mellem Agrovi og Datalogisk bygger på, at alle interessenter skal have adgang til data, og de skal let kunne deles parterne imellem, men med respekt for, at der er tale om kundens egne data. Ud over online adgang til markdata får kunderne også mulighed for at kunne foretage forskellige typer af observationer med gps på markerne.

Yderligere oplysninger

Afdelingsleder Agrovi Planteavl, Hans Henrik Fredsted, tlf. 48 22 52 58, mobil 20 10 00 96
Direktør, Datalogisk, Birger Hartmann, tlf. 54 46 00 00, mobil 29 33 95 76.

Læs hele pressemeddelsen her