Datalogisk prisvinder i Polen!

Vi er stolte af at have modtaget en pris for det mest innovative produkt inden for software og online programmer målrettet landmænd. Det skete den 20. november i Warszawa, Polen i forbindelse med den 5. National Agricultural Challenges Conference – og det var Næsgaard MOBILE, der løb af med sejren.

På konferencen er der fokus på nye ideer, metoder og produkter, som bidrager til at optimere arbejdsgangen og driften på de polske landbrug. Bedre anvendelse af ressourcer, innovative løsninger og globale trends er nøgleord på den faglige konference.

Det er det polske landbrugsmagasin Farmer og deres portal farmer.pl, som uddeler prisen. Redaktør Wojciech Denisiuk sagde bl.a:

’Innovation er meget vigtig for det polske landbrug og fødevareindustrien som et hele. Det er takket være ny teknologi, at de polske landmænd har opnået en enorm fremgang, og at landbrug og fødevareindustrien er blevet en af de vigtigste søjler i den polske økonomi.

Det er 3. gang ‘Innovative Agricultural Product Award’ uddeles. Den bliver uddelt i 8 forskellige kategorier. Datalogisk vandt i kategorien ’Programmer og enheder, der understøtter gårdens drift’.

Country Manager i Polen Radoslaw Ryder deltog sammen med direktør Birger Hartmann i konferencen. Begge var også tilstede under prisoverrækkelsen og kunne tage imod den fine pris.

 

Guldmedalje Agrinavia