Dataudveksling med CLAAS – ændret løsning

Har du købt hos Datalogisk købt et modul til dit Næsgaard program, som gør det er muligt via CLAAS TELEMATICS at hente udbyttedata fra dine marker høstet med en CLAAS mejetærsker, så se nedenstående ændringer.

Hos CLAAS har man påbegyndt arbejdet med en ny platform kaldet CLAAS Connect. Den nye CLAAS connect-platform lanceres den 1. oktober 2024. CLAAS Connect vil frem mod den 30. september 2025 afløse CLAAS TELEMATICS. De to løsninger vil altså fungere parallelt fra den 1. oktober 2024 til  
den 30. september 2025.  

Som bruger af CLAAS TELEMATICS får du mulighed for at migrere dine data til det nye CLAAS Connect. Men er man først gået over til CLAAS Connect er det ikke muligt at gå tilbage til CLAAS TELEMATICS, og det er ikke muligt at benytte begge systemer parallelt. 

Hos Datalogisk er vi endnu ikke er parate med opkobling til det nye CLAAS Connect, men forventer at blive det i starten af 2025. 

Vi anbefaler derfor, at du forbliver på CLAAS TELEMATICS, og her fortsætter med at opdatere dine data således, at når du vil overgå til CLAAS Connect, har du alle dine data helt opdateret i CLAAS TELEMATICS.  

Når Datalogisk har færdiggjort opkoblingen til CLAAS Connect, vil vi fortælle dig om det og bede dig om at overgå fra CLAAS TELEMATICS til CLAAS Connect. I den forbindelse vil alle dine data fra CLAAS TELEMATICS blive overført til CLAAS Connect. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte din lokale CLAAS forhandler eller supporten hos Datalogisk. 

Læs manual om CLAAS dataudveksling