Vækstregulerer du? Online kursus 2. juni

Oplev effektiv tildeling med CropManager

Er der områder i dine marker, hvor væksten/biomassen er særdeles tæt, så giver det mening at vækstregulere med CropManager for at styrke strået og modvirke udbyttetab ved lejesæd. Når du vækstregulerer ud fra biomassekort i CropManager, flytter du kemien hen, hvor behovet er størst. 

Deltag i online kursus

Hvorfor det giver mening at vækstregulere med CropManager? Hvad får du ud af at graduere ud fra modellerne og beslutningsstøtten i programmet? Og hvordan gør du i praksis?

Vil du blive klogere på dette, så deltag I vores online kursus fredag den 2. juni kl. 10.00. Vi har denne gang inviteret Marian Damsgaard Thorsted til at holde indlæg om planteværn og brugen af CropManager. Marian er specialkonsulent inden for planteværn i SEGES Innovation står for den faglige gennemgang på kurset.

Per Andersen fra Datalogisk står for den tekniske del, herunder funktioner og hvordan du bruger CropManager i praksis. 

Du kan omfordele planteværn med CropManager, når det gælder:

  • Vækstregulering (øger dosis hvor behovet forventes størst)
  • Svampebekæmpelse (modvirker fortyndingseffekt som følge af større biomasse)
  • Ukrudtsbekæmpelse (øger dosis hvor afgrøden er tynd og afgrødekonkurrencen overfor ukrudtet forventes dårligst). Samtidig er det oplagt at tilføje egen kendskab til pletter med større konkurrence fra ukrudtet i markerne (manuel redigering).

Åbn CropManager som et modul i Næsgaard MARK og brug dine markdata i CropManager. CropManager programmet er udviklet af SEGES Innovation. 

Sådan deltager du i online kurset

Det er helt gratis at deltage i dette kursus (varighed ca. 50 minutter). Det eneste du skal gøre er at klikke på nedenstående link i god før kurset starter. Du kan deltage på telefon, tablet eller PC.

Fredag den 2. juni kl. 10.00
For at deltage i kurset klik her

Har du ikke ’Gotomeeting’ app’en henter du den her. Det er ikke nødvendigt at tilmelde dig online kurset på forhånd!

Læs mere om CropManager

Manual