NYT webinar ‘Tildeling med CropManager’

Onsdag den 15. marts kl. 10.00!

Hvorfor giver CropManager mening?

Gik du glip af webinaret forrige fredag, så har du stadig en chance. Vi afholder nemlig endnu et af slagsen onsdag den 15. marts kl. 10.00, hvor vi kommer godt rundt om brugen af CropManager. 

Den optimale fordeling på marken

Bruger du tildelingskort til dine behandlinger i marken, kan du graduere detaljeret og præcist. Med CropManager programmet, udviklet af SEGES Innovation, kan du ydermere graduere ud fra satellitter/biomassekort, hvilket betyder, at du har valid beslutningsstøtte og altid opdaterede data at arbejde med. 

Deltag i webinar

Hvad er det præcist, der gør, at det giver så god mening at bruge CropManager? Hvad får du ud af at graduere ud fra modellerne i programmet? Hvilke metoder er bedst at bruge?

Kort sagt: Hvad er hemmeligheden bag CropManager?

Det kan du blive en hel del klogere på, hvis du deltager i vores webinar onsdag den 15. marts kl. 10.00! Vi har nemlig inviteret landskonsulent i SEGES Innovation Torkild Birkmose til at holde et indlæg om brugen af CropManager. Torkild er manden bag de forsøg og modeller, som ligger til grund for beslutningsstøtten i CropManager. Han har specialiseret sig inden for gradueret gødskning og vil bl.a. gennemgå principperne bag gradueringsmodellerne i forskellige afgrøder. Herunder afklare, om man skal bruge Robin Hood eller omvendt Robin Hood.  

Den faglige del af webinaret står Torkild Birkmose for, og den tekniske del står IT-konsulent i Datalogisk Per Andersen for. Per vil gennemgå funktioner, og hvordan du helt konkret og praktisk bruger CropManager programmet.

Sådan deltager du i webinaret

Det er helt gratis at deltage i dette CropManager kursus (varighed ca. 50 minutter). Det eneste du skal gøre, er at klikke på nedenstående link i god tid før kurset starter. Du kan deltage i kurset på telefon, tablet eller pc.

Onsdag den 15. marts kl. 10.00
For at deltage i kurset klik her 

Har du ikke ‘gotomeetiing’ app’en henter du den her Det er ikke nødvendigt at tilmelde dig webinaret på forhånd!

Prøv CropManager GRATIS

Du kan bruge CropManager helt gratis indtil den 31. marts 2023. Kontakt os pr.  telefon 70202 3311 eller e-mail: mail@datalogisk.dk