Tag Næsgaard MOBILE med i marken og spar penge

Optimér dit markarbejde med Næsgaard MOBILE app

Det er et stærkt kort at bruge mobiltelefonen i marken, hvis og når du vil optimere dit markarbejde. Med en app til mobil eller tablet har du altid mulighed for at tjekke op på planlægning, arbejdsopgaver og markdata, når du er i marken. Næsgaard MOBILE er en sådan app.

Med Næsgaard MOBILE er det meget let at registrere alt, hvad du foretager dig i marken. Du kan f.eks. bruge din mobiltelefons GPS og kamera til at lave registreringer af ukrudt, sten og dræn, og du behøver ikke at huske papir og blyant, når du skal i marken for at gødske, så, sprøjte mv. På den måde er hverdagen meget lettere, når det gælder overblik, dokumentation og registrering af det praktiske markarbejde.

Du kan finde Næsgaard MOBILE app’en på datalogisk.dk men også i App Store og Google Play. Dvs. de steder, hvor du normalt henter dine apps.

Læs mere

Tilbud på Næsgaard MOBILE

Indtil den 1. juni 2021 kan du bestille Næsgaard MOBILE og slippe for at betale oprettelsen. Dvs. du sparer 1.325 kr. og betaler således kun for et årligt abonnement på 2.215 kr.