Tag jordprøver nu! Kort proces med MOBILE

Nu hvor jorden er bar og tilgængelig er det oplagt at få taget jordprøver i marken. Samtidig er tiden også ideel til at kigge dræn igennem, så du er klar til efterårssæsonen.

Registrer på mobilen!

Både jordprøver og dræn kan du registrere på mobilen, mens du står i marken. Har du Næsgaard MOBILE app’en, har du mulighed for at bruge funktionerne Næsgaard SOIL og Næsgaard Observation.

Jordprøver på mobilen – alt i ét

I Næsgaard SOIL er jordprøver, analyser og dokumentation samlet ét sted!

Vejen fra jordprøve til laboratoriesvar og kalkkort er enkel og kort. Start med SOIL i MOBILE app’en og placer et grid hen over marken, så har du en plan for hvor mange og hvor prøverne skal tages. Kør/gå til punktet på dit MOBILE-kort og udtag prøve.

Med den sidste prøve logget og gemt dannes automatisk en bestillingsfil med positioner og prøvenummer samt oplysning om analysevalg. Du sender bestillingsfilen til laboratoriet direkte fra kortprogrammets Joboversigt. Når du modtager resultaterne fra laboratoriet, er der frit slag til anvendelse af dem.

Du kan opdatere markernes grundoplysninger, lave kalkberegning, sende tildelingsfil til kalksprederen – og fremfor alt strømline dine arbejdsprocesser endnu mere.

Næsgaard SOIL kræver, at du har adgang til Observationsmodulet til mobiltelefonen, hvor du bl.a. også kan registrere brønde, sten, ukrudt og dræn. Vil du sende en bestilling af analyser til et laboratorium samt behandle data, skal du også have adgang til Næsgaard MARKKORT OPTI.

Når analyseresultaterne forligger kan du bede din konsulent tage over og udarbejde kalkningskort mv. hvis du ikke har Næsgaard MARKKORT Opti på PC.

Se Næsgaard SOIL vejledning

Se Næsgaard MOBILE vejledning