Tjek på dine drænrør? Brug mobilen

Vedligeholdelse af dræn kan være en omstændig proces, hvis du ikke har et præcist overblik over, hvor de ligger i marken. Med Næsgaard MOBILE på mobiltelefonen, får du en kortlægning og et overblik, som du altid har nem adgang til. 

Nem adgang på mobiltelefon – digitalisering

Ved at digitalisere de gamle kort, får du adgang til dem på mobiltelefon og kan hente kortet frem hvor end du befinder dig – også i marken. Det er ikke let at sidde på traktoren og lede ud fra gamle papirkort, så den digitale løsning, er en stor hjælp, når drænene skal kigges efter.

Digitaliseringen kan du selv lave i Næsgaard MARKKORT, eller du kan få en landmåler til det. Arbejder du i kortprogrammet, kan Datalogisk hjælpe med lagre de digitaliserede data i dit kort-program, så du har alle dine markdata samlet på ét sted. Læs mere om importér data

Nem registrering direkte på mobiltelefonen

Du kan også lave en kortlægning, mens du er i marken. Det gør du i Næsgaard MOBILE app’en og ved hjælp af det tilhørende GPS Observations-modul.

I marken registrerer/logger du med din mobiltelefons indbyggede GPS og kamera nemt placeringen, hvor dine dræn og brønde ligger samt registrerer præcis, hvilken mark du befinder dig på. Manual

HVAD FÅR DU?
Hvad enten du digitaliserer og/eller logger placeringen af dine dræn, får du altså et nøjagtigt overblik og en kortlægning, som du kan vende tilbage til, når drænene skal kigges efter. Du har ydermere overblikket direkte på din mobiltelefon, som du kan tage med i marken. Det sparer dig for tid, ressourcer og ærgrelser.

Nye Priser
Pr. 1.2.2024 justerer vi priserne på programmer og moduler som følge af stigende omkostninger til sikkerhed og drift af serverkapacitet.

For mere information eller bestilling kontakt os på e-mail: info@datalogisk.dk og telefon 3311 7020