Vind et års abonnement til Atfarm – din vej til præcisionsjordbrug!

Bruger du allerede tildelingskort til sprederen eller sprøjten, når du skal i marken? Så tag et billede af terminalen, når du sidder i traktoren og upload det på Datalogisk Facebook side i kommentarfeltet under konkurrenceopslaget – du kan også vælge at sende det til mail@datalogisk.dk. Så har du mulighed for at vinde et års abonnement til brug af den nye Atfarm app.

Atfarm er et beslutningsværktøj til præcisionsgødskning. Du kan lave en optimeret, gradueret kvælstoftildeling baseret på satellitfotos og den unikke Yara N-sensor analyse og beregning. Dvs. du kan præcisionsgødske med brug af N-sensor teknologi baseret på mere end 15 års erfaring.

Hvis du ikke tidligere har lavet et tildelingskort, så gå ind på hjemmesiden www.at.farm og lav dit første kort helt gratis. Tag et billede og gør som ovenstående, så er du også med i konkurrencen!

Du kan læse mere om Atfarm her ligesom du er velkommen til at deltage i vores gratis Atfarm webinar torsdag den 30. april fra kl. 10.00 – 11.00. Læs mere om webinaret her.

https://www.facebook.com/Datalogisk/posts/1885121261618165
Du deltager i konkurrencen på vores Facebook side

Konkurrencen gælder indtil den 11. maj 2020.

For yderligere information kontakt Per Andersen, tlf. 7020 3311, e-mail per.andersen@datalogisk.dk