Agromek: Kom på vores stand og vind en Samsung Galaxy tablet!

Når du er på Datalogisk stand D 3356 skal du blot svare på dette spørgsmål:

Hvad hedder landmanden i vores film om Næsgaard MOBILE?

Thomas eller Michael?

Svarer du rigtigt, er du med i lodtrækningen om at vinde en Samsung Galaxy tablet.

Vi udlodder også 2. præmier i form af 5 x 1 stk. Næsgaard MOBILE + GPS-Observation i ét år.

Konkurrencen løber til og med den 30. november 2018. Vinderen udtrækkes den 30. november kl. 16.30.

 

 

 

Konkurrencebetingelser:
Konkurrencen er ikke købs-betinget.

Generelle betingelser:
Du må max. deltage én gang.Du må ikke deltage med flere forskellige e-mail adresser. Ved mistanke om snyd, forbeholder vi os ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen. Personoplysninger bruges kun til at administrere konkurrencen samt til udsendelse af nyhedsbreve. Vindernes navn offentliggøres på www.datalogisk.dk. Vinderne får direkte besked på den oplyste e-mailadresse. Ansatte i Datalogisk A/S, DLG og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Datalogisk forbeholder sig ret til, når som helst, at revidere konkurrencebetingelserne, og vi tager forbehold for utilsigtede fejl og manglende oplysninger.